Pat Martin's Blog

Weekdays 10am - 3pm | FACEBOOK
Email Pat Martin


Take the Baseball Quiz

1. What Major League Baseball team has the best Opening Day record: New York Yankees, New York Mets or Los Angeles Dodgers? ANSWER: New York Mets, with a 30-and-17 Opening Day record

2. How long is the average life span of a Major League baseball -- seven pitches, 11 pitches or 18 pitches? ANSWER: seven pitches

3. True or false? No player in Major League history has ever hit two grand slams in a single game from opposite sides of the plate? ANSWER: False. Bill Mueller did it in 2003

4. Only two Major League players have hit 70 or more home runs in a single season. Who are they? ANSWER: Barry Bonds and Mark McGwire

5. What Major League team scored a record 30 runs in one game in 2007? ANSWER: The Texas Rangers

6. What did Babe Ruth wear under his hat to keep cool: a cabbage leaf, ice cubes, or frozen deli meat? ANSWER: A cabbage leaf, which he changed every two innings

7. What year did Nolan Ryan set a record by striking out 383 batters: 1971, 1972 or 1973? ANSWER: 1973

8. Joe DiMaggio holds the Major League record for the longest hitting streak. How many consecutive games did he record a hit? ANSWER: 56

10. Why was there no World Series in 1994: earthquake, players' strike or wildfires? ANSWER: Players' strike

11. Former president George W. Bush was a part owner of what Major League team? ANSWER: Texas Rangers

11. Which one of the following teams has never won a World Series: Houston Astros, Cleveland Indians or Pittsburgh Pirates? ANSWER: Houston Astros

12. The new Yankee Stadium opens today -- April 3rd, 2009. What year did the old Yankee Stadium first open? ANSWER: 1923

13. True or false? The top ticket price for a single game at the new Yankee Stadium is more than 26-hundred dollars? ANSWER: True

14. What Major League Baseball team lost 23 consecutive games in 1961: St. Louis Cardinals, Minnesota Twins or Philadelphia Phillies? ANSWER: Philadelphia Phillies

15. True or false? As an Opening Day stunt in 1961, the Chicago Cubs employed little people as drink vendors at Wrigley Field. ANSWER: True. Cubs' ownership figured the dwarfs wouldn't block the view of the field as they sold their beverages. However, the idea backfired because the trays were too heavy for them.

ADVERTISEMENT



 
04/07/2009 8:13AM
Take the Baseball Quiz
Please Enter Your Comments Below
Title :
Comment :


advertise with us
Recent Blog Posts
Babe of the Day
Babe of the Day
Babe of the Day
Babe of the Day
Babe 'O the Day
Babe of the Day
Babe of the Day
Babe of the Day
Categories
Archives